• 1 Добре е да знаете..
  Kрай на първи срок на 05.02.2019 г.
 • 2 Какво предстои....
  Предстоящо пробно ДЗИ и НВО за учениците от XII и VII клас.
 • 3 Започва втора фаза на проект........
  Уведомяваме Ви, че от 15.01.2019 г. стартира Дейност 2 „Подкрепа на педагогическите специалисти за участие в процедури за придобиване на професионално-квалификационни степени, включително провеждане на подготвителни курсове за придобиване на пета и четвърта професионално-квалификационна степен“
 • 4 Занимания по интереси...
  Чрез заниманията по интереси се подкрепя развитието на ключовите компетентности на учениците в областта на математиката, информатиката, природните науки и технологиите и се подпомага професионалното ориентиране на учениците.
 • 5 Електронно четими учебници.....
  Списък на издателствата, предоставили линк за достъп за ползване на „електронно четим учебник” на одобрените със заповеди на министъра на образованието и науката учебници – печатни издания, от I до VII клас включително http://mon.bg/bg/100428
baner

Състезание по творческо писане

Във вторник, 10.02.2016 г. от 12 часа единадесет наши гимназисти се включиха в националното състезание за творческо писане на английски език. Училището ни е регистрирано в тази инициатива благодарение на госпожа Симона Ментова и за втора поредна година почитателите на английския език създават съчинения, вдъхновени от поставените теми — по три за всяка възрастова група.

 Имахме двама представители от осми клас, един от девети, петима от десети, един от единадесети клас и две дванадесетокласнички. В това състезание могат да се надпреварват ученици от шести до дванадесети клас. Първите резултати се очакват в края на месец февруари. Освен десетимата тазгодишни млади автори на текстове на английски, очакваме за догодина интерес да проявят и техните по-малки съученици.

 

 

СУ Трявна
Към служебна поща
Ново
Copyright © 2019. СУ Трявна Всички права запазени.


Facebook twitter flicker skype youtube digg